jueves, 10 de septiembre de 2015

BENVINGUDA AL CENTRE

Des del Departament d'Orientació volem donar la benvinguda a tots els pares i mares dels nostres alumnes/as, en aquest començament de curs i agrair-los la confiança que han dipositat en nosaltres.
Reprenem la nostra labor educativa disposats a aconseguir els millors assoliments i a continuar avançant cap als més alts nivells de qualitat que tots desitgem.
Com ja saben, el nostre Centre s'esforça cada any per oferir-los als alumnes/as una formació completa, integral i adaptada a les noves exigències socials i tecnològiques, tant en estudis d'ESO i Batxillerat com en els Cicles Formatius. Estem segurs que aconseguirem els nostres objectius i per això volem, que com a pares/mares, us impliqueu en el procés d'ensenyament-aprenentatge. La vostra implicació en aquest procés és fonamental i importantíssima.
Els nostres resultats avalen el nivell de qualitat del centre.
Al nostre Centre sabem que cobra una vital importància l'aprenentatge dels idiomes per aquest motiu  desenvolupem, de manera satisfactòria,el nostre projecte plurilingüe. 

Volem que facin ús de les tutories, ja que entenem que és en la tutoria on realment els pares col·laboreu amb l'educació dels vostres fills.
Per portar a terme la vostra tasca de pares sempre podeu comptar amb el nostre departament, estem a la vostra disposició per a tot allò que considereu oportú i que estiga relacionat amb l'educació dels vostres fills/es
Us desitgem, per als vostres fills i per a vostès, un feliç i profitós curs i esperem que al final, el centre, hagi respost a les seves expectatives.

EL DEPARTAMENT D'ORIENTACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario

MUJERES con Premios Nobel

  Premios Nobel En 2020 se han cumplido 119 años de Premios Nobel, concedidos desde 1901 en 5 disciplinas (menos Economía, desd...